Kolde bade hvordan?

Kolde bade hvordan

Måske læste du mit indlæg om de mange fordele ved kolde bade her, og i dag vil jeg dele hvordan du kan tage kolde bade.

Jeg elsker hvordan, blot 15 sekunder med et koldt bad, kan ændre min dag og mit velbefindende.

Det er en af de nemmeste og billigste metoder til sundhed og skønhed. Her kan du nemlig på en gang forbedre din sundhed fysisk og mentalt, men også dit udseende. Velvære på alle måder eller sagt på en anden måde holistisk sundhed og skønhed.

Jeg tænker, der er flere måder til, hvordan du kan tage kolde bade, men sådan tager jeg kolde bade.

Hvornår er det godt at tage et koldt bad?

Du kan med fordel tage det kolde bad 1-2 gange om dagen. Det kunne være om morgenen og/eller når du kommer hjem fra job. Hvis du har været ude sent en aften kan det med fordel også tages her. Det gør jeg, hvilket er yderst effektivt til at skabe ro i tankerne og sikre, at jeg sover hurtigere.

Men udover det, så tager jeg kun det kolde bad om morgenen. Men for mange kan det være rigtigt godt at "vaske" arbejdsdagen af, når de kommer hjem. Jeg ville selv ønske, at jeg havde kendt til de kolde bade, da jeg arbejdede som sygeplejerske. 

Hvordan tager man kolde bade?

Jeg tager kolde bade på følgende måde:

  1. Jeg lader vandet løbe, til det er så koldt som muligt.

  2. Jeg starter så med at bruse panden og fortsætter så nedover ansigtet, forsiden, skuldrene og bagsiden af kroppen. Jeg bruser min. 7 sek. på begge sider af kroppen.

Og det er stadig ikke uden lyd, selvom jeg i dag er trænet - sikke et gys! 

Men jeg fik alligevel hurtigt smag for det, da jeg startede. De kolde bade giver nemlig mig velvære straks.

Bagefter skynder jeg mig at skrue over på det varme vand. Det er den tanke, der hjælper mig igennem det kolde. Og åh, hvor er det en skøn måde at starte dagen på. Lige for tiden har jeg dog byttet om, så jeg afslutter med det kolde. Det er nemlig en god afslutning for mit hår. 

Igang med kolde bade

Nogle kan opleve det som smertefuldt første gang, hvis man har meget ophobet negativ energi. Eller en svimmelhed kort, som følge af gamle lidelser dukker op. Jeg fik de første par gange selv en ubehagelig metalsmag i munden. For mig var blot et tydeligt tegn på den detox proces badet igangsætter.

Som du måske læste i mit tidligere indlæg her, kan jeg efter badende tydeligt mærke, at uro/tankemylder er mindre, overskuddet større og at jeg sover bedre. Men læs lige om alt det andet de kolde bade gør her fx, for din hud!

Sølle 15 sekunder der gør dig SUND og GLAD, afstresser og bidrager til skønhed.

Har du mod på at prøve kolde bade nu?

Det håber jeg.

Forrige
Forrige

Ansigtsdiagnose - Organer i ansigtet

Næste
Næste

Kolde bade kan ændre dit liv og udseende